Skip to content

ARTHUMAN ONLINE KLUB - SILVER CSOMAG HAVI ELŐFIZETŐI MEGRENDELÉS

SILVER CSOMAG TARTALMA:

A csomag tartalma:

 • Napi fekvő gerinctorna videó (14 perc)
 • Napi álló gerinctorna videó (14 perc)
 • Kezdő gerinctorna videó (42 perc)
 • Gerinctorna hanganyag (39 perc)
 • Kezeljük a hátfájást I. (10 db tematikusan összeállított, fotókkal, leírással ellátott statikus gyakorlat)
 • Haladó gerinctorna videó (33 perc)
 • Kezeljük a nyakfájás I. (10 db tematikusan összeállított, fotókkal, leírással ellátott statikus gyakorlat)

A csomag tartalmához zárt oldalon online hozzáférést biztosítunk, ahol a programok bármikor megtekinthetők.

KLUBTAGSÁGI INFORMÁCIÓ

A klubtagság előfizetés formájában működik. Jelentkezéskor havi tagság lép életbe, ami lemondásig érvényes.

A klubtagság a jelentkezéskor kiválasztott csomagnak megfelelő havi tagsági díj fizetésével jár együtt.

Hogyan működik a 7 napos ingyenes kipróbálás?

A 7 napos határidőt regisztráció alapján lehet követni, email címhez kapcsolódóan, azaz a programok megtekintésre  az űrlap kitöltése után lesznek elérhetők. A 7 napos próbaidőszak a jelentkezéssel indul és a megadott email címmel történő belépésre jogosít. Regisztrációt követően a tornák a 7 napos próbaidőszakon belül korlátlanul megtekinthetők, használhatók. A próbaidőszak alatt díjfizetés, díj levonás nem történik, s ezen időszak alatt az előfizetés indoklás nélkül lemondható. Amennyiben a próbaidőszak alatt írásos lemondás nem érkezik, az előfizetési díj esedékessé válik.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

A tagsági díj jelentősen kedvezőbb gerinctorna árat biztosít a tagoknak a normál gyógytorna árakhoz képest. Ezt az adminisztratív feladatok egyszerűsítésével tudjuk megoldani. Fizetés emiatt kizárólag bankkártyával lehetséges, ami lehetőséget nyújt a tagsági díj lemondásig történő amutomatikus levonására és a számlázásra. Ezen megoldás az Ön számára is a lehető legkényelmesebb, hisz amennyiben szimpatikusnak találja szolgáltatásainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk Öntől vonni havonta. Természetesen a tagságot bármikor könnyedén le is mondhatja, ekkor nem terheljük tovább a kártyáját. Bankkártya adatait nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayPal cége, a Braintree felel.

A csatlakozás utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyáról a pénzt minden hónapban.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS?
 1. MINDEN banknak van “visszahívási” (szaknyelven chargeback) joga a terhelés után 24-48 óráig. Magyarul ha jogosulatlan terhelést lát a számláján, csak jelzze a bankjának és azon nyomban visszahívják az összeget a kártyájára.
  Tehát teljesen kockázatmentes a vásárlása valójában bármilyen oldalon, mert ha bárki is több pénzt von le Öntől, mint amennyibe Ön beleegyezett, könnyedén közbe tud lépni.
 2. A fizetési szolgáltatónk a PayPal tulajdonában álló Braintree. A PayPal ahogy tudja Ön is minden bizonnyal, a legrégebb óta online bankkártyás fizetést nyújtó cég a világon (tudtunkkal). Olyan cégek használják a Braintree-t, mint az AirBnB, az Uber, a GitHub. Ön szerint ha ennyi nagynevű cég használja ezt a fizetési megoldást, akkor lehet vele bármi gond?
SEGÍTSÉG A BANKKÁRTYÁS FIZETÉSHEZ

A bankkártya száma  12-19 db számból állhat, a kártya előlapján keresse. A lejárat általában a kártyán “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.  A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írja be (pl.: 2017)

A bankkártya CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat.
Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

T: 06 30 190 7315

Email: arthuman@arthuman.hu 


Back To Top